Nieuws

van As Autoschade Dordrecht breidt uit en koopt naastgelegen pand

 

Autoschade-herstelbedrijf Van As in Dordrecht gaat uitbreiden en heeft hiervoor een pand naast de huidige locatie aangekocht. Het nieuwe object aan de Pieter Zeemanweg biedt ongeveer 508 vierkante meter bedrijfsruimte en 182 vierkante meter kantoorruimte.

Het nieuwe bedrijfsobject is, volgens de website van de betrokken makelaar gesitueerd op het laatste uitbreidingsgedeelte van bedrijventerrein Dordtse Kil II in de oksel van de provinciale weg N3 en rijks snelweg A-16. Het bedrijventerrein is onderdeel van de Westelijke Dordtse Oever.

Van As Autoschade bedrijven zijn aangesloten bij het onlangs door EV merk NIO gecertificeerde autoschadeherstelketen Schadenet en is een universeel autoschadeherstelbedrijf met meerdere vestigingen in de regio. In Dordrecht is het bedrijf al jarenlang gevestigd aan de Pieter Zeemanweg 79-83, waar zij uit hun jasje zijn gegroeid, aldus de makelaar. Toen de kans zich voordeed om het naastgelegen pand te kopen, hebben Andries de Vries en Martijn de Kreek van Van As Autoschade de kans met beide handen aangegrepen, zo melden zij ook op Linkedin.

 

Vanaf 1 juni 2023 kunt u hier terecht voor schadeherstel aan uw bakwagen en overige grijs kenteken voertuigen tot 3500kg. 

 

 

Maak direct een afspraak:

Heeft u schade en wilt u deze herstellen? Vul dan uw gegevens in en maar direct een afspraak bij één van onze vestigingen.

Afspraak maken Offerte aanvragen

Of maak een afspraak
bij een vestiging bij u in de buurt >

Autoschade? Wij helpen u snel weer op weg!

Maak een afspraak of vraag gratis een offerte aan!

Wij werken o.a. samen met deze verzekeraars