2024! 60 jaar hoogwaardig schadeherstel

Van As Autoschade is een universeel autoschadeherstelbedrijf waar alle zorg uit handen wordt genomen. Van As Autoschade is aangesloten bij de professionele autoschadeherstel keten genaamd Schadenet.

Van As Autoschade neemt alle zorg uit handen. Vierentwintig uur per dag. Dát is wat Van As haar klanten biedt en wat zij onder klantgerichtheid verstaat. Vervangend vervoer – binnen een half uur!- en daarna snelle calculaties en schadetaxaties, een snel en professioneel advies, een strakke en haalbare planning en een efficiënte, overzichtelijke administratieve afhandeling. Maar ook begrip en respect voor de emoties waarmee bijvoorbeeld een ongeval gepaard kan gaan. Daarnaast mogen klanten uiteraard rekenen op een up-to-date kennis van het schadeherstelvak en de totale automarkt. Van As Autoschade verzorgt de volledige schadeafhandeling voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

 

2024 bestaan we 60 jaar!   60 Jaar Van As Autoschade

Maak direct een afspraak:

Heeft u schade en wilt u deze herstellen? Vul dan uw gegevens in en maar direct een afspraak bij één van onze vestigingen.

Afspraak maken Offerte aanvragen

Of maak een afspraak
bij een vestiging bij u in de buurt >

Waarom van as Autoschade

Haal en brengservice door heel Nederland

Vakkundig herstel van alle merken

Mobiliteitsgarantie

Vakkundig advies

Uit handen nemen administratieve afhandeling

Ruime openingstijden

24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen per week

4 jaar garantie

Autoschade? Wij helpen u snel weer op weg!

Maak een afspraak of vraag gratis een offerte aan!

Wij werken o.a. samen met deze verzekeraars