Autoschadeherstel

Iedereen heeft weleens met autoschade te maken. Een lelijke deuk, diepe kras of put of blikschade? Kortom uw auto is niet meer zo mooi als deze was.

Aanrijding met een andere auto? Met de velg tegen een stoeprand en nu een lelijke velgschade? Met de bumper tegen een muurtje geschampt? Onze autospuiterij maakt hem weer als nieuw.

Van As Autoschade is een gespecialiseerd schadeherstelbedrijf. Onze werkplaats is uitgerust met de nieuwste en modernste apparatuur en spuitcabines om uw auto uit te deuken en opnieuw te spuiten. Ook als uw auto een moeilijke of lastige kleur heeft, maken wij deze weer als nieuw. Voor alle merken auto’s bent u met schade aan het juiste adres.
Van As Autoschade werkt met meerdere auto dealers samen en kan daarnaast alle automerken herstellen met originele onderdelen en deze auto’s volgens fabrieksvoorschrift vakkundig repareren.

Bent u allrisk verzekerd voor autoschade of rijdt u in een leaseauto van een leasemaatschappij? Van As Autoschade kan de grote of kleine schade, dure of goedkope schade reparatie volledig met de maatschappij afwikkelen. Zo kunnen wij de complete schadeafhandeling voor u regelen.
Tegenwoordig hoeft u niet meer Casco verzekerd te zijn en kunnen wij in sommige gevallen zelfs als u alleen WA verzekerd bent de schade met de verzekering voor U regelen.

 
Moet er een Schade expert langs komen om de hoogte van het schadebedrag vast te stellen? Dit kunnen wij voor u aanvragen bij uw verzekeringsmaatschappij zodat de schade bijvoorbeeld kan worden verhaald op de tegenpartij.

Autoschade reparatie hoeft niet duur te zijn. Kom bij ons langs voor taxatie of maak online een afspraak voor herstel of offerte van uw auto schade. Wij kijken of wij uw auto goedkoop maar vooral veilig voor u kunnen repareren.

Schadenet Van As maakt hem zoals ie was. In Topvorm Weer Op Weg!

Maak direct een afspraak:

Heeft u schade en wilt u deze herstellen? Vul dan uw gegevens in en maar direct een afspraak bij één van onze vestigingen.

Afspraak maken Offerte aanvragen

Of maak een afspraak
bij een vestiging bij u in de buurt >

Autoschade? Wij helpen u snel weer op weg!

Maak een afspraak of vraag gratis een offerte aan!

Wij werken o.a. samen met deze verzekeraars