Spotrepair

Spotrepair is een mooie techniek om kleine vervelende lakschade of kleine deuk te repareren. Met deze techniek kan een lelijke kras of schaaf gedeeltelijk worden bijgespoten zonder veel kosten te maken. Hierdoor kan de prijs laag blijven om deze kleine maar opvallende beschadiging te repareren.

Van As Autoschade is gespecialiseerd in deze techniek om deze kleine schade voor u te repareren. Onze werkplaats is uitgerust met de nieuwste, modernste apparatuur en spuitcabines om uw auto goedkoop te kunnen repareren. Zelfs als uw auto een moeilijke of lastige kleur heeft is dit voor ons geen probleem.

Het maakt voor onze autospuiter niet uit of dit nu een kunststof bumper, portiergreep, tankklep, autospiegel, dorpel, zijkant- onderkant of een aluminium portier is. Onze specialist kan dit perfect en onzichtbaar repareren.

Bent u nieuwsgierig geworden omtrent deze reparatietechniek? Informeer dan naar de mogelijkheden op onze vestiging.

Wist u dat wij elke kleur kunnen maken volgens kleurnummer van de autofabrikant? Deze kleur wordt met hulp van een computer en een speciale weegschaal perfect en nauwkeurig gemaakt. Hiermee kan onze autospuiter uw auto spuiten zonder enig kleurverschil.

 

Voordelen van spotrepair:

  • De schade kan snel hersteld worden
  • De beschadigde carrosserie hoeft niet gedemonteerd te worden
  • Reparatie zoveel mogelijk lokaal
  • Goedkope reparatie methode vanaf €195.-

 

Maak direct een afspraak:

Heeft u schade en wilt u deze herstellen? Vul dan uw gegevens in en maar direct een afspraak bij één van onze vestigingen.

Afspraak maken Offerte aanvragen

Of maak een afspraak
bij een vestiging bij u in de buurt >

Autoschade? Wij helpen u snel weer op weg!

Maak een afspraak of vraag gratis een offerte aan!

Wij werken o.a. samen met deze verzekeraars