Koplamp herstel

Goedwerkende verlichting op uw auto is belangrijk! Na verloop van tijd worden de lenzen van uw koplamp mat of dof. De koplampen bestaan voornamelijk uit glas of kunststof. Wist u dat u met koplampen met doffe glazen zelfs het risico loopt dat uw auto tijdens een APK afgekeurd wordt? De kunststof lenzen willen nog wel eens dof worden of vol zitten met krassen. Dit kan de lichtopbrengst van de koplampen sterk verminderen.

Hier hebben wij de oplossing voor de doffe coating wordt professioneel verwijderd en voorzien van een nieuwe coating waardoor de helderheid weer als nieuw is. Dit geeft een frisse uitstaling, uw auto komt weer door de APK!  Dit is in de meeste gevallen vele malen goedkoper dan het vernieuwen van de koplamp.

Door de koplampen te herstellen, de toplaag weg te schuren en de nieuwe coating aan te brengen zien de glazen er weer als nieuw uit.

Van As Autoschade is gespecialiseerd in het herstellen en repareren van uw koplampen, bij schade kunnen er steunen afbreken waardoor de koplamp los zit, vaak is dit veilig en goed te repareren volgens fabrieksopgave.

Bij alle Van As Autoschade vestigingen bent u aan het juiste adres voor herstel van uw koplampen!

 

Belangrijke voordelen van koplamp reparatie:

  • Goedkoper dan vervangen
  • Koplamp geeft meer lichtopbrengst
  • Verbetert de verkeersveiligheid
  • Koplamp oogt fraaier
  • Snelle reparatie

Koplamp spuiten? vanaf €110.-

Maak direct een afspraak:

Heeft u schade en wilt u deze herstellen? Vul dan uw gegevens in en maar direct een afspraak bij één van onze vestigingen.

Afspraak maken Offerte aanvragen

Of maak een afspraak
bij een vestiging bij u in de buurt >

Autoschade? Wij helpen u snel weer op weg!

Maak een afspraak of vraag gratis een offerte aan!

Wij werken o.a. samen met deze verzekeraars