Auto spuiten

Heeft lakschade opgelopen door steenslag of takken? Lakschade door steenslag zijn schades welke snel hersteld dienen te worden om roestvorming tegen te gaan. Maar ook roest, schade door een winkelwagen of door een botsing? Van As autoschade is gespecialiseerd om deze krasjes of deukjes  te repareren. Het maakt voor ons niet uit of de beschadiging van de autolak nu in het dak, motorkap, achterklep of bumper zit. Van As maakt hem weer zoals hij was.

Wij beschikken over speciale meetapparatuur om de kleur van uw auto precies na te maken, zodat de autokleur perfect overeenkomt. Laat onze ervaren autospuiter de kleurnummers vanuit de fabriek en geavanceerde meetapparatuur uw autokleur perfect samen stellen zonder kleurverschil, of het nu een standaard kleur, metallic of felle kleur.

In onze spuitcabines kunnen wij elke personenauto spuiten, van alleen een kras op de bumper of een put in het portier tot het compleet overspuiten van uw auto.

Ook voor uw exclusieve auto of oldtimer kunt u bij ons  terecht, Schadenet van As heeft ruim 55 jaar ervaring op het gebied van schadereparatie en autospuiten. En gaat ook mee met de allernieuwste technieken. Voorkom waardevermindering van uw auto!

Van As autoschade werkt samen met veel autodealers voor het herstellen en spuiten van diverse automerken. Na reparatie bij Van As Autoschade kunt u weer in topvorm op weg.

Voordelen autospuiten:

  • Waardeverhogend
  • Uw auto ziet er weer als nieuw uit

 

Maak direct een afspraak:

Heeft u schade en wilt u deze herstellen? Vul dan uw gegevens in en maar direct een afspraak bij één van onze vestigingen.

Afspraak maken Offerte aanvragen

Of maak een afspraak
bij een vestiging bij u in de buurt >

Autoschade? Wij helpen u snel weer op weg!

Maak een afspraak of vraag gratis een offerte aan!

Wij werken o.a. samen met deze verzekeraars