Blogartikel Noah Dahler

 

Hoe het is om bij Van As Autoschade te werken? Dat kunnen onze eigen medewerkers natuurlijk het beste zelf vertellen. Met onze werknemer blogs bieden we je een inkijkje in onze bedrijfscultuur. Vandaag is het de beurt aan Junior Schademanager Noah Dahler. 

“Ik ben gewoon mijzelf op de werkvloer, en dat is genoeg”

Mijn naam is Noah Dahler, ik ben 23 jaar en ik kom uit Spijkenisse. Van jongs af aan heb ik al met auto’s willen werken. Vanuit een stage ben ik bij mijn vorige werkgever blijven werken, in dezelfde branche. Via via leerde ik Van As Autoschade kennen en ben ik op gesprek gekomen. Zo ben ik begonnen als Junior Schademanager bij locatie Barendrecht. 

Wat mij vooral trekt aan Van As Autoschade is de nuchtere werkcultuur en dat het een jong, modern bedrijf is. De sfeer is informeel én professioneel. Er heerst meer structuur dan bij mijn vorige baan, iedereen houdt zich aan de regels. Ook is er duidelijk veel vertrouwen in de werknemers. Je leert hier snel, wordt goed begeleid en krijgt veel eigen verantwoordelijkheid. 

Het leukste aan mijn rol vind ik dat je klanten weer goed op weg helpt. Dat motiveert mij enorm. Daarnaast is het mooi dat je hier kan doorgroeien, zelfs tot vestigingsmanager. Ik wil natuurlijk eerst de basis goed onder de knie krijgen, maar het is fijn dat de mogelijkheden er zijn. 

Werken bij Van As Autoschade is als een teamsport. Samen nemen we de verantwoordelijkheid! Ook vind ik dit een heel sociaal ingesteld bedrijf. Iedereen is vriendelijk en oprecht. Dat past goed bij mij. Ik ben gewoon mijzelf op de werkvloer, en dat is genoeg. 

Klaar voor een nieuwe uitdaging? 

Benieuwd hoe jij jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling in gang kunt zetten? Neem een kijkje tussen onze vacatures of neem contact met ons op.

Maak direct een afspraak:

Heeft u schade en wilt u deze herstellen? Vul dan uw gegevens in en maar direct een afspraak bij één van onze vestigingen.

Afspraak maken Offerte aanvragen

Of maak een afspraak
bij een vestiging bij u in de buurt >

Autoschade? Wij helpen u snel weer op weg!

Maak een afspraak of vraag gratis een offerte aan!

Wij werken o.a. samen met deze verzekeraars