Blogartikel Bo

 

Hoe het is om bij Van As Autoschade te werken? Dat kunnen onze eigen medewerkers natuurlijk het beste zelf vertellen. Met onze blogs bieden we je een inkijkje in onze bedrijfscultuur. Vandaag is het de beurt aan Autotechnicus / Monteur autoschade Bo Bernhart.

“Ik heb altijd gezegd, als ik de kans krijg om terug te gaan, dan ga ik terug!”

Mijn naam is Bo Bernhart. Op mijn 15e ben ik begonnen bij Van As Autoschade. Mijn vader werkte hier al. Ik wilde altijd al met auto’s werken en dus was het voor mij een logische stap. Na twee jaar met veel plezier de kneepjes van het vak te leren ben ik als monteur begonnen bij defensie. 

Hoewel ik het daar naar mijn zin had, heb ik altijd gezegd dat als ik de kans zou krijgen, ik direct terug zou gaan naar Van As Autoschade! Bij defensie zat er weinig afwisseling in de dagen en werkzaamheden. Hier is elke dag weer anders. Je weet nooit wat voor auto je voor je krijgt, welk probleem je moet oplossen. Dat maakt het werk zo leuk en uitdagend. 

Iedereen is hier goed op elkaar ingespeeld. We zijn eerlijk naar elkaar. Gaat iets niet goed? Dan wordt dat gewoon uitgesproken en zoeken we samen naar een oplossing. We blijven er niet in hangen. Ik ben echt een manusje-van-alles. Mijn doel is dagelijks zoveel mogelijk auto’s de deur uitkrijgen. Dat gaat tot nu toe heel goed! 

Het personeel staat bij Van As Autoschade op één. Bij sommige werkgevers ben je echt een nummertje, hier is veel aandacht voor jou en je ontwikkeling. Het draait niet alleen maar om het werk. De werkcultuur is heel persoonlijk: de sfeer is goed, de collega’s zijn gezellig. Voor mij is dat heel belangrijk. Het maakt niet uit wat je achtergrond is, je hoort erbij.

Klaar voor een nieuwe uitdaging? 

Benieuwd hoe jij jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling in gang kunt zetten? Neem een kijkje tussen onze vacatures of neem contact met ons op.

Maak direct een afspraak:

Heeft u schade en wilt u deze herstellen? Vul dan uw gegevens in en maar direct een afspraak bij één van onze vestigingen.

Afspraak maken Offerte aanvragen

Of maak een afspraak
bij een vestiging bij u in de buurt >

Autoschade? Wij helpen u snel weer op weg!

Maak een afspraak of vraag gratis een offerte aan!

Wij werken o.a. samen met deze verzekeraars